ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Η ραγδαία ανάπτυξη της Ιατρικής Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως και ο βομβαρδισμός με πληροφορίες από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, περισσότερο αγχώνουν και μπερδεύουν παρά ενημερώνουν τις γυναίκες.

Η εξέταση στο ιατρείο αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία επεκτείνεται πέρα από ένα απλό τεστ-παπ, και στη λήψη αναλυτικού ιστορικού,την κλινική εξέταση,την ψηλάφηση του μαστού και πολλές άλλες απαραίτητες συμπληρωματικές εξετάσεις έτσι ώστε να καλύπτεται πλήρως η γυναίκα μαζί πάντα με τις αναγκαίες οδηγίες και συμβουλές του γιατρού.
Ο Ιατρός  Θωμάς Γεωργιάδης είναι πρόθυμος να συζητήσει μαζί σας  και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, σε οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα σας απασχολεί και να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες του προληπτικού ελέγχου όπως αναφέρονται παρακάτω.

Τεστ Παπανικολάου
Συλλογή κυττάρων με σπάτουλα και βουρτσάκι που έχουν πέσει από τον τράχηλο της μήτρας στο βάθος του κόλπου, για να εντοπιστούν από τον κυτταρολόγο κύτταρα με λόιμωξη από HPV και δυσπλαστικά κύτταρα.

Τεστ Παπανικολάου υγρής φάσης-thin prep
Νεότερη μέθοδος τεστ Παπανικολάου.

Καλλιέργειες κολπικού υγρού-Αντιβιόγραμμα
Σσυλλογή δείγματος κολπικου υγρου που με αποστειρωμένη μπατονέτα και μικροβιολογική ανάλυση για να εντοπιστεί το υπεύθυνο για τη φλεγμονή μικρόβιο και το κατάλληλο αντιβιοτικό.

HPV test
Αανίχνευση του DNA ιών των ανθρωπίνων θηλωμάτων έτσι ωστε να γνωρίζουμε αν η γυναίκα είναι φορέας και ποιού τύπου συγκεκριμμένα.

Διακοιλιακό υπερηχογράφημα κάτω κοιλίας
Απεικόνιση της μήτρας και των ωοθηκών με απαραίτητη την πλήρωση της ουροδόχου κύστης.

Διακολπικό υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων
Για καλύτερη απεικόνιση της μήτρας και των ωοθηκών σε γυναίκες που έχουν ήδη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Κολποσκόπηση
Επισκόπηση του αιδοίου, κόλπου και τραχήλου με μεγενθυντικούς φακούς ως συμληρωματική εξέταση του τεστ παπανικολάου στην ανιχνευση λοιμώξεων απο ΗPV,δυσπλασιών και καρκίνου.

Ψηλάφηση και έλεγχος μαστών

Εκπαιδευση στην αυτοεξέταση των μαστών

Συμβουλευτική για την προσωπική γυναικολογική υγεία και φυσιολογική λειτουργία του κύκλου, την αντισύλληψη

Εμβολιασμός HPV τοποθέτηση IUD (σπιράλ)

 

Καυτηριασμός εξωτερικών κονδυλωμάτων

Εφηβική και γυναικολογική ενδοκρινολογία
Πολυκυστικές ωοθήκες, διαταραχές περιόδου κλπ

Ελεγχος εμμηνόπαυσης και οστεοπόρωσης

Επίσης με τις συνεργαζόμενες κλινικές και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης  ο Ιατρός Θωμάς Γεωργιάδης αναλαμβάνει εφόσον κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση κριθεί αναγκαία ή μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης.